Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Fe Radara Takıldı!

Samsung'un yakında tanıtacağı popüler amiral gemisi katili Galaxy S23 Fe şimdi Tayland'a ait sertifikasyon sitesinde görüntülendi.

Samsung’un son zamanlarda sık sık sızıntı konusu olan ve önümüzdeki çeyrekte tanıtacağı telefonlardan biri olan Galaxy S23 FE adım adım yaklaşıyor. Yaklaşan amiral gemisi katili şimdi oldukça trend görünüyor. Şimdi ise SM-S711B/DS numarasıyla Taylan’da ait olan sertifikasyon sitesi NBTC’de görüldü.  Bu listelemeyle birlikte Taylan’daki lansmanı ve 2G, 3G, 4G ve 5G ağ bağlantılarının varlığı doğrulanıyor.

Bu listelemede özelliklere değinilmedi fakat daha önceden Bluetooth SIG, SafetyKorea, GCF ve 3C sertifika sitelerinde özellikleri görüntülendi. Ayrıca Geekbench ve IMEI platformunda da görüntülenen cihazın başka sızıntı konusu olacağı yer pek kalmışa benzemiyor. Şimdi gelin özelliklerine birkez daha göz atalım.

Samsung Galaxy S23 FE Özellikleri

Samsung’un popüler telefonu S23 FE’Nin 120 Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç Full HD+ Dinamik AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Telefonun hitap ettiği pazarlara göre farklı işlemciyle gelmesi bekleniyor. Qualcoom Snapdargon 8 Gen 1 ve firmanın kendi işlemcisi Exynos 2200’ü kullanacak. Önceki FE modellerinden farklı olarak RAM kapasitesi 12 GB’a kadar çıkabilecek. Ayrıca 256 GB’a kadar depolama barındıracak.

Galaxy S23 FE
Galaxy S23 FE

50 mp OIS destekli ana kameraya ek 8 mp ultra geniş ve 12 mp telefoto lensiyle bizleri selamlayacak telefonun üçlü arka kamera kurulumuyla gelecek. Ön tarafında 10 megapiksel sensör yerini alması bekleniyor.

İşlemci ve diğer donanımları 4500 mAh batarya ile besleyecek S23 FE, 25W hızlı şarj ile gelecek. Android 13 tabanlı OneUI 5.1’de çalışacak.

Son bilgiler ise telefonun 4 yıllık büyük işletim sistemi güncellemelerini ve beş yıl güvenlik güncellemelerini alacak. Kablosuz Şarj ve IP derecelendirmesi ile birlikte gelecek.

Fiyatı henüz net olmayan telefonun önümüzdeki çeyrekte tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu