Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTabletTeknoloji

Huawei MatePad SE Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Telekom devi Huawei, MatePad SE tabletini tanıtarak ilgileri üstüne topladı. İşte fiyat/performans tabletin tüm detayları.

Ürün kategorisini son hızla çoğaltmaya başlayan Huawei, karşımıza bu defa MatePad SE tableti ile çıktı. Şirketin yeni tanıttığı bu akıllı tableti HarmonyOS 2 işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. Etkileyici tabletin tüm özelliklerine göz atalım.

Huawei MatePad SE Süper Özellikler Getirdi

Tableti ön kısmından başlarsak karşımıza 10.1 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde IPS panel çıkıyor. Akıllı tabletin çerçeveleri de bulunduğu segmente göre oldukça ince. Tasarım detaylarının alt kısmında Huawei Histen 7.0 ses efekti ile entegre edilmiş Harmon Kadron hoparlörler görüyoruz.

Tabletin 7.85 mm kalınlığa ve 450 gram ağırlığa sahip olduğunu hatırlatalım. Böylece ergonomik bir kullanım sürdürülebilir oluyor. 5.100 mAh kapasiteli pil ise tablete uzun bir çalışma süresi sağlıyor. Ayrıca bu tablet çocuklar için de geliştirildi. Çocuk oyun alanı, eğitim merkezi ve akıllı göz koruma gibi özellikler çocuklara hitap ediyor.

Huawei MatePad SE

HarmonyOS 2.0 işletim sistemi üzerinde çalışan tablet, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile destekleniyor. Bunlardan Wi-Fi seçenekli olan versiyon yaklaşık 3345 TL fiyat etiketine sahipken, 4G bağlantı destekli olan seçenek yaklaşık 3792 TL’lik fiyat etiketine sahip.

6 Mayıs tarihinde satışa çıkmasını beklediğimiz tabletlerin ülkemize bir ihtimal giriş yapabileceğini düşünüyoruz. Eğer gerçekleşirse bundan haberdar olmak için sıkı takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu