Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO F3 ve X3 Pro Yargı Dağıtmaya Geliyor!

POCO’nun önümüzdeki hafta POCO F3 ve X3 Pro modellerini eş zamanlı olarak tanıtacağı ortaya çıktı. Bu telefonlar çok ses getirecek.

Xiaomi’nin bağımsız POCO markası birkaç gün önce, 22 Mart’ta Hindistan’da bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Ancak bu etkinlikte hangi modellerin tanıtılacağı bilinmiyordu. Bugün ise etkinlikte POCO F3 ve POCO X3 Pro modellerinin tanıtılacağı ortaya çıktı. Fiyat/performans canavarı olacak olan bu modeller, Türkiye pazarına da giriş yapacak ve çok ses getirecek.

POCO F3’ün, kısa süre önce Çin’de piyasaya sürülen Redmi K40‘ın küresel versiyonu olarak geleceği söyleniyor. F3 yakın zamanda Redmi K40 ile aynı model numarasını taşıyan FCC sertifikası aldı. Bu sertifika da iddiaları doğrular nitelikte.

POCO’nun amiral gemisi modeli, 120 Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekrana sahip olacak. Amiral gemisi modeli, gücünü Snapdragon 870 yonga setinden ve 6/8 GB RAM‘den alacak. Telefonun arka tarafında ise 48 MP’lik ana lensli üçlü kamera kurulumu yer alacak.POCO F3

POCO X3 Pro modelinin ise 120Hz tazeleme hızlı FHD+ çözünürlüklü ekrana sahip olması ve henüz tanıtılmamış olan Snapdragon 860 yonga setinden güç alması bekleniyor. Telefon ayrıca 5.200 mAh büyüklüğünde bir bataryaya da sahip olacak.

Fiyat konusunda iki telefonun yine uygun fiyattan satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Xiaomi’den ayrılıp bağımsızlığını nispeten ilan eden POCO’nun, bu modellerede MIUI 12 arayüzüne yer vermesi bekleniyor. Türkiye pazarında da resmi olarak faaliyet gösteren POCO’nun yeni canavarları bakalım bekleneni verebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu