Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 ile Fiyatlar Düşecek! Apple Çıldırdı!

Apple’ın 2022 yılında tanıtacağı iPhone 14 ailesi hakkında sevindiren açıklamalar geldi. Yeni seri ile Apple fiyatları düşürecek.

Cupertinolu firmaya yakınlığı ile bilinen ve tahminleri genellikle doğru çıkan TF International analisti Ming-Chi Kuo, 2022 yılında tanıtılacak olan iPhone 14 serisi için bazı ilginç tahminlerini paylaştı. Ming-Chi Kuo gelecek yıl Apple’ın yine dört farklı model ile karşımıza çıkacağını ve bu modellerin daha uygun fiyatlı olacağını dile getirdi.

iPhone 14 fiyatı çok daha uygun olacak

Yeni modeller ana, mini, Pro ve Pro Max olarak isimlendirilecek. Kuo’ya göre Pro model 6.1 inç ve Pro Max ise 6.7 inç büyüklüğünde ekran ile gelecek. Bildiğiniz gibi Pro serisi 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Çip krizinden dolayı Apple’ın fiyatları artırması bekleniyordu. Ancak Kuo fiyatların düşeceğini söylüyor. Kuo’ya göre Pro modelleri 900 doların altında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Eğer Kuo’nun bu tahminleri doğru çıkarsa 2022 yılında tanıtılacak olan yeni modeller adeta yok satacak diyebiliriz. Pro modellerde FaceID’nin yanı sıra güvenlik için ekran altına entegre edilmiş olan TouchID sensörünün ve 48 Megapiksel ana kamera sensörünün yer alacağı da söyleniyor.

Apple A16 veya en iyi ihtimalle Apple M serisi yonga setinden gücünü alması beklenen iPhone 14’ler, tasarımsal açıdan da yenilik sunacak. iPhone 12 ile başlayan tasarımı bu yıl sadece makyajlayacak olan Apple, asıl bombasını önümüzdeki yıl patlatacak gibi görünüyor.

Teknoloji devinin Android cephesine göre yenilikleri damıtarak sunduğu açıkça ortada. Ancak bu olay önümüzdeki yıl değişecek. Apple fiyatları 900 doların altında tutabilirse, rakiplerini hezimete uğratabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu