Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S11e ortaya çıktı! Bunu bir yerden hatırlayacağız


Galaxy Note 10 fırtınası dinmeye başladı ve bir anda Samsung Galaxy S11e ortaya çıktı. Peki, Galaxy S11 ailesi nasıl olacak? İşte ilk tasarım örnekleri

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ülkemizde fiyatıyla çok konuşulan bir model oldu. Yurtdışında diğer Galaxy Note serisi telefonlar ile hemen hemen aynı fiyatlandırma ile pazara giren Galaxy Note 10 Plus sonrasında Galaxy S11 ailesi ile ilgili büyük bir beklenti oluşmuş durumda. 1 yıldır kullanılan ve açıkçası eleştirdiğimiz Infinty-O ekranların yerine ne gelecek oldukça merak ediyorduk. Bugün ise bu merakımız giderildi gibi görünüyor. Zira Samsung bugün Amerikan Patent Dairesi’nden yeni bir telefon için patent alırken yakalandı. Ortaya çıkan bigilere göre bu telefon Samsung Galaxy S11e olacak. Peki telefon bize tasarım olarak ne sunacak?

LetsGoDigital sitesinin paylaştığı görseller Samsung’un aynen Vivo NEX Dual Display ve Nubia Z20 modellerinde olduğu gibi hem önde hem de arkada ekran kullanacağını ortaya koyuyor. Peki telefon nasıl görünecek?

Telefona baktığımızda arkada yan yana konuşlandırılmış çift kamera görüyoruz. Önde kamera yok ve anladığımız kadarıyla arkadaki kameralar ve ekran yardımı ile selfie çekmemiz sağlanacak. Bununla birlikte telefonun çerçeveleri ve kalınlığı da ciddi anlamda azalacak.

Bununla birlikte LetsGoDigital telefonun farklı bir konseptini daha ortaya koydu ve önde de kameralı bir model olabileceğini belirtti.

Galaxy Note 10 modelinde ortada tek kamera kullanan Samsung’un bu tercihte bulunacağını ise kesinlikle düşünmüyoruz. Bakalım Galaxy S11 bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu