Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Samsung Galaxy S23 Serisinin Sır Perdesi Aralandı, İşte Resmi Görüntüler

Ve beklenen sızıntı gerçekleşti. Samsung Galaxy S23 serisi duyuruya iki hafta kala resmi görseller eşliğinde gün yüzüne çıktı.

Son birkaç gün içinde, farklı kaynaklar Samsung Galaxy S23 serisinin farklı görüntülerini yayınladı. En kaliteli görseller her zaman olduğu gibi Evan Glass namı diğer @evleaks cephesinden geldi. Kaynak yayınladığı resmi görsellerle birlikte seride yer alacak üç modeli de gözler önüne seriyor. 

Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus‘ın ekranının düz olduğu, Galaxy S23 Ultra‘nın ise hafif kavisli olduğu açıkça görülüyor. Öte yandan görüntüler üç modelin de dört renk seçeneğiyle çıkış yapacağını onaylıyor. 

Galaxy S22 Ultra’dan S23 Ultra’ya geçiş yapılırken tasarım tarafında gözler görülür bir değişiklik fark edemedik. Galaxy S23 ve S23 Plus modellerinde ise kamera birimi elden geçiriliyor. Daha önceki modellerde kameraları bir arada tutan çıkıntı yapı artık yok. Samsung bunun yerini her kamerayı bağımsız olarak yerleştiriyor. 

Samsung Galaxy S23 Serisi Neler Sunacak?

Galaxy S23 modelinde 6.11 inç, Galaxy S23+’ta 6.6 ve Galaxy S23 Ultra’da 6.8 inç büyüklüğünde AMOLED ekranlar yer alacak. Standart model ve Plus’taki ekranlar Full HD+ çözünürlüğünde, Ultra modelde ise 2K çözünürlüğünde panel yer bulacak. 

Telefonların tüm ülkelerde sadece Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle satışa sunulacak. Hız aşırtılmış bu işlemcisinin TSMC yerine Samsung fabrikalarında üretildiği gelen bilgiler arasında. Son olarak Galaxy S23 serisi 1 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Ön sipariş sürecinde telefonlara eşlik edecek promosyonlar henüz belirlenmiş değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu