Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Reno 7 Mikroskop Kamera ile Bambaşka Bir Dünya


Akıllı telefonlar birbirine benzerken farklı bir şey görmek ister misiniz? Cevabınız evetse; OPPO Reno 7 mikroskop kamerası ile karşımızda.

Akıllı telefonların birbirine benzediği bir dönemden geçiyoruz. Bu benzerliğin en çok görüldüğü yer ise şüphesiz kamera dizilimleri oluyor. Özellikle orta segment akıllı telefonlarda ana kamera haricinde 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel bokeh sensörlerini görüyoruz. İşte bu noktada bizlere farklı bir şey sunan tek telefon da OPPO Reno 7 oldu. Daha önce OPPO tarafından geçtiğimiz yılın amiral gemisi telefonu OPPO Find X3 Pro serisinde ilk kez gördüğümüz mikroskop kamera bizlere OPPO Reno 7 ile sunuluyor. Peki OPPO Reno 7 mikroskop kamerası ile bize neler sunuyor? Aşağıdaki videoda bu sorunun cevabını çok net bir şekilde görebileceksiniz.

OPPO Reno 7, 64 megapiksel bir ana kamera ile geliyor. Bununla birlikte 2 megapiksel bokeh ve 2 megapiksel de incelemesini yaptığımız mikroskop kamera yer alıyor. Açıkçası kamera örneklerini aşağıda gördüğünüzde gerçekten şaşıracağınızı düşünüyoruz. Zira bu kamera sayesinde bugüne kadar görmediğiniz bir dünyaya adım atacaksınız.

Sosyal medya kullanımını seven bir insansanız bu telefon işinize ciddi anlamda yarayacak. Mikroskop kamera ile yapabilecekleriniz sizin yaratıcılığınız ile ilgili bir durum. Biz bu telefonun mikroskop kamera performansını oldukça beğendik. İnceleme videosunu izlediğinizde ve bugüne kadar görmediğiniz detayları gördüğünüzde bizimle aynı şeyi düşüneceğinizden eminiz. Şimdi lafı uzatmayalım ve videoyu birlikte izleyelim. Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu