Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Apple iPhone X ne kadar sattı? Yaşıyorsun bu hayatı Apple!

Apple Türkiye’nin biz gazetecilere ve basına oldukça ilginç bir tutumu var. Eleştiri pek kabul etmeyen Apple Türkiye’nin yanlış yaptığı şeyleri de doğru yaptığı şeyleri söylemeye biz devam edeceğiz ve firmanın bizlere karşı tutumunun değişmesini bekleyeceğiz. Bu bekleme sürecinde Apple’ın karlılığına karlılık satışlarına da satış eklediğini görüyoruz. Bizim de genel olarak merak ettiğimiz Apple iPhone X satışları “resmi olmasa da” açıklandı. Buna göre Apple sadece iPhone X’ten 60 milyon adet sattı.

Apple iPhone X satışları tam gaz devam ediyor!

Bugüne kadar en çok satan iPhone modeli iPhone 6 oldu ve aynen iPhone X’in satış süresi boyunca 90 milyon adet satış gerçekleştirmişti. Gelen bilgilere göre iPhone X’in 2019 yılında da satışlarına devam edeceği belirtilirken toplam satış rakamı tarafında iPhone X’in iPhone 6’yı geçeceğini öngörüyoruz.

İşin en ilginç tarafı ise sadece iPhone X satış gelirleri birçok üreticinin toplam gelirlerinden daha fazla oluşu. Milyar dolarlık üretici konumuna gelen Apple’ın yeni nesil iPhone’lar ile bizlere ne sunacağını birlikte göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu