GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Buds 4 Pro Çok Yakında Tanıtılacak


Xiaomi’nin tepe model kulaklığı Xiaomi Buds 4 Pro için geri sayım başladı. Bu kulaklığın bu hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Çinli teknoloji devi 2022 bitmeden yeni canavarlarını salmak için gün sayıyor. Xiaomi kurucusu Lei Jun, Redmi K50 Extreme Edition , Xiaomi MIX Fold 2 ve Xiaomi Tablet 5 Pro 12.4 inç dahil olmak üzere birçok yeni ürünü sergilemek için bu hafta bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte ayrıca yeni Xiaomi Buds 4 Pro kulaklığının da tanıtılacağı bugün resmi olarak açıklandı.

Yayınlanan resmi görsele bakılırsa, kulaklıklar kulak içi tasarıma ve altın renk şemasına sahip olacak. Bu amiral gemisi modelin bir gürültü azaltma sistemi ve bir surround ses sistemi alacağı bildiriliyor. Firmanın amiral gemisi kulaklığı olacak olan bu modelin fiyatı henüz bilinmiyor.

Mayıs ayında Redmi Buds 4 Pro’nun 43 dB’ye kadar gürültü engellemeyi destekleyeceği, kulaklıkların rüzgar gürültüsü azaltma modu, 59 ms’lik ultra düşük gecikme süresi ve 36 saatlik pil ömrü sunacağı söyleniyordu. Bu söylentilerin doğru olup olmayacağını 11 Ağustos 2022 tarihindeki etkinlikte öğreneceğiz.

Xiaomi Buds 4 Pro

Xiaomi’nin AirPods Pro’ya ciddi bir rakip ortaya koyacağı aşikar. Oldukça Premium duran bu kulaklıkların ses konusunda da rakiplerine göz dağı vermesi bekleniyor. Bluetooth 5.2 sayesinde hem iOS hem de Android cihazlar ile uyumlu olacak olan bu model bakalım beklentileri karşılayabilecek mi? Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu