Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubia

Nubia Z19, Huawei P30 Pro’yu gözüne kestirdi!


ZTE, Nubia markası altında bugüne kadar birçok sıra dışı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Şimdi gözler bir sonraki Nubia Z serisi telefonda. Yeni bir açıklama Nubia Z19 modelinin yeni bir kamera deneyimi yaşatacağını gösteriyor.

Nubia genel müdürü Ni Fei son açıklamalarıyla yeni bir akıllı telefonu işaret etti. Kıdemli yöneticinin açıklamalarından anladığımız kadarıyla Z19 kamera tarafında Huawei P30 Pro / Galaxy S10 Plus gibi iddialı telefonları hedef alacak. Nubia ön kamera tarafında ise daha fazlasını sunacağının vaadinde bulunuyor.

Nubia Z19 ön ve arka kameralarıyla fark yaratacak

Ni Fei; “Mobil fotoğrafçılık çok şey geliştirdi. Tek kamera modülünden beş sensöre, EIS’den OIS’e, dijital zoom’dan optik zoom’a, vb. gelişmelere tanıklık ettik. Ayı ve yıldızları akıllı telefonlarımızla bile çekebiliyoruz.” Şeklinde bir değerlendirme bulundu.

Fei ayrıca amiral gemi telefonlarda ön ve arka kameraların eşlik şekilde yapılandırılmadığını belirtiliyor. Ön kameralarda genellikle daha küçük ve tek bir kamera sensörü kullanılıyor. Bunun yanında toplumsal talebin hızla değişmesiyle birlikte, selfie çekimleri mobil fotoğrafçılığın çok önemli bir parçası haline geldi. Pek çok insan bugün sırf ön kamera özelliklerini ön planda tutup akıllı telefonlar satın alabiliyor.

Kıdemli yönetici endüstride bu darboğazı (sınırlı ön kamera gelişimi) kırmak istediklerini vurguladı. Fei, bu nedenle Z19 modelinde sadece güçlü bir arka kamera değil, güçlü bir ön kamera da kullanmak istediklerini ifade etti.

Güçlü ön kamera deneyiminin nasıl sağlanacağı henüz bilinmiyor, ancak bu açıklamalardan yola çıkarak Nubia’nın bir sonraki tepe modelde iki ön kamera ve zengin bir kamera yazılım paketi sunacağını göz önüne bulundurabiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu