Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

2018 Yılında tanıtılacak Amiral Gemi Telefon Modelleri

2018 yılının 2. yarısı itibari ile bir çok amiral gemi telefon modelinin tanıtılması bekleniyor. Çin’den bir endüstri şirketi, bu sene ilk kez lansmanı yapılacak olan akıllı telefonların listesini paylaştı.  Bu yılın ikinci yarısının birinci yarısına göre daha hareketli geçeceğe benziyor. İşte karşınızda 2018 yılında tanıtılacak amiral gemi telefon modelleri.

Ağustos Ayı

Meizu 16 ve Meizu 16 Plus akıllı telefonların yer aldığı Meizu 16 serisi 8 Ağustos’ta tanıtılacak. Samsung’un Galaxy Note 9‘u 9 Ağustos’ta resmi olarak tanıtacak.  Smartisan Pro 3 ve OPPO R17‘nin de resmi olmayan kaynaklara göre bu ay içinde tanıtılması bekleniyor. Son olarak 360 N7 Pro’nun Ağustos veya Eylül ayında açıklanması bekleniyor.

Eylül Ayı 

LG V40 ThinQ‘nun Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor. 2018 iPhone’lar da Eylül ayında gelecek. Son raporlar, ikisi OLED ekranlı üç yeni iPhone’nun tanıtılacağını gösteriyor. Geçen yıl Xiaomi, 11 Eylül’de Mi MIX 2’yi piyasaya sürdü ve bu yıl tanıtılması beklenen Mi MIX 3 modelininde yine eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Ekim Ayı

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL telefonlarının Eylül veya Ekim aylarında resmi olarak yayınlanması bekleniyor. Bir önceki model Google Pixel telefonlar Ekim ayında piyasaya sunulduğundan, bu sene de şirketin aynı politikayı takip edip bu ay içinde tanıtılması bekleniyor.

Yılın en çok merak edilen telefonları olan Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro da yine ekim ayında tanıtılacak.

Kasım Ayı

OnePlus, Kasım ortasına kadar OnePlus 6T akıllı telefonunu duyuracak. Honor aynı zamanda Honor V11 akıllı telefonunu piyasaya sürerek rekabete dahil olabilir.

Aralık Ayı 

360 Mobiles, Aralık ayı ortasına kadar 360 N8 amiral gemisinı tanıtabilir. Honor, Honor Magic 2‘yi Aralık 2016’da ilan edilen Honor Magic’in devamı olarak tanıtabilir. Vivo X22 veya Xplay 7‘nin de bu yılın sonunda çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu