Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 tüm görselleri burada! Hem de hiç olmadığı kadar net!


Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2, tüm görselleri ile karşımıza çıktı. Bu zamana kadar tüm gördüklerinizi unutun!

Samsung‘un yarın düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde hem Galaxy Note 20 ailesi hem de yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2 tanıtılacak. Etkinliğe saat saydığımız şu dakikalarda ilginç bir sızıntı daha geldi. Samsung’un yeni katlanabiliri yüksek çözünürlüklü basın görselleri ile karşımıza çıktı. Görsellere geçmeden önce dilerseniz telefonun özelliklerine hızlıca bir göz atalım.

Fold 2 açıldığında 7.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli ekrana ve katlandığında ise 6.23 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 60 Hz tazelemeli ekrana sahip olacak. Kalbinde Snapdragon 865 Plus / Exynos 995 yonga seti ve 12 GB RAM bulunacak olan telefonda nokta çentikli ön kamera yer alacak. Bu sayede daha geniş kullanım alanı sunulacak. Ön kamera 10 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

 

Telefonun arkasında 12 Megapiksel ana + 12 Megapiksel geniş açılı lens + 64 Megapiksel telefoto kamera kurulumu yer alacak. Oldukça şık görünecek olan bu telefon premium materyallerden üretileceği için fiyatı da ona göre pahalı olacak. 2.000 dolar bandında satışa sunulacak olan telefonun Türkiye pazarına giriş yapmayacağını düşünüyoruz.

Normal şartlar altında yani Covid-19 pandemisi olmasaydı ilk modelden tam 100 dolar daha uyguna satılacak olan yeni modelin pahalı olmasındaki en büyük etkin salgın olarak gösteriliyor. Bakalım Samsung, böyle bir ortamda 2.000 dolar bandında katlanabilir telefon satmayı başarabilecek mi?

Galaxy Fold 2

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu