Akıllı TelefonGeneliPhone

6.1 inç LCD ekranlı iPhone 9 karşınızda!


iPhone 9 sızdırıldı. Apple‘ın bu yıl eylül ayında 3 iPhone’u piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni telefonların iPhone 11, iPhone 11 Plus ve iPhone 9 olarak isimlendirilmesi bekleniyor.

iPhone 9 diğer modellerin aksine LCD ekrana sahip olacak. LG tarafından geliştirilen bu ekran 6.1 inç büyüklüğünde ve çentikli bir yapıda karşımıza çıkıyor. Telefonun kılıf içerisinde sızdırılan son görüntüleri bu çentiği ve diğer açılardan telefonun nasıl bir görünüm sunacağını gösteriyor.

Büyük çentik Apple’ın 6.1 inç LCD ekranlı modelde 3D yüz tanıma sisteminden vazgeçmeyeceğini gösteriyor. Arka bölümde tek kamera yer alıyor ve LED flaş  bu sensörün altına konumlandırılmış.

iPhone 9 sızdırıldı
iPhone 9 sızdırıldı

Kılıf içerisinden sızan son görüntüler iPhone 9’un Touch ID parmak izi tarayıcısından yoksun olacağını gösteriyor. Ekrana gömülü yeni bir iPhone’a kadar Apple’ın yoluna 3D yüz tanıma ile devam edeceğini söyleyebiliriz.

150.9 x 76.5 x 8.3mm kasa ebatlarına sahip olacak iPhone 9, Apple A12 işlemcisinden güç alacak. LCD ekran ve tek kamera telefonun diğer yeni iPhone modellerinden ucuz olacağını gösteriyor. Ancak Türkiye için bir fiyattan söz edecek olursak, 5.000 TL’nin altında olmayacağı kesin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu