Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find X geliyor! Şimdi Xiaomi ve Huawei düşünsün!


Akıllı telefon pazarında oldukça hareketli günler geçiriyoruz. Vivo, Huawei ve Xiaomi yeni nesil ürünleri ile mobil dünyayı şaşırtmaya ve domine etmeye başlamışken Oppo‘nun da yeni R serisi ile oldukça iddialı işlere imza attığına şahit olduk. 2017 yılında yapılan Mobil Dünya Kongresi kapsamında Oppo 5X zoom yapabilen bir teknolojiyi tanıtmıştı. Bugün 3X optik zom yapabilen Huawei P20 Pro var ama 5X optik zoom halen mobil pazar için bir hayal. Bu fuar kapsamında Oppo ve Vivo 15 dakika içinde şarj olabilen 2850 mAh kapasitesine sahip bir telefon da gözler önüne sermişti ama bu teknolojilerin hiçbiri nihai ürün haline gelmedi. Ta ki bu güne kadar; zira tüm bu özelliklerin ve daha fazlasının Oppo Find 9’da ya da yeni ismi ile Oppo Find X’te olacağı söyleniyordu. Bugün ortaya çıkan bilgiler ise Oppo Find X efsanesinin doğuşunu doğruluyor.

Oppo Find X
Oppo Find X

Oppo Find X teknik özellikleri ile bambaşka olacak!

Xiaomi dün yeni nesil telefonu Mi 8 ile karşımıza çıktı. Gelişmiş özellikleri ile Android ekosisteminde bir ilki de ortaya koyan üreticinin en büyük rakibi ise daha yeni geçtiği Oppo. Henüz ortada ne tarih ne de resmi teknik özellikler yer alıyor ama telefonun çerçevesiz ve çentikli bir tasarıma sahip olacağını kesinlikle öngörebiliriz. Kamera tarafında ise muhteşem bir performans ortaya koyacağını şimdiden öngörebiliriz. Zira orta segment telefonlarda bile kamera tarafında muhteşem işlere imza atan Oppo’nun bugün Huawei’nin öve öve bitiremediği gece uzun pozlama özelliğini Oppo 2014 yılında kullanmıştı. Bakalım Oppo Find X ile bize ne sunacak?

Bizim Yorumumuz

Oppo hayranı olarak şunu belirtmekte fayda görüyorum. Oppo gelişmiş teknolojileri pazara sunmak için acele etmeyen bir üretici. Dünyanın en iyi mühendislerine sahipler ve BBK Holding çatısı altında aslında (Vivo ve OnePlus da dahil) şu anda Huawei’den de daha fazla telefon satıyorlar. Yani gizli dünyanın en büyük üçüncü üreticisi konumundalar. 2014 yılından beri amiral gemisi bir telefon pazara sunmadan Çin’de Huawei’nin arkasından ikinci olan Oppo’nun yeni telefonu Find X ile çıtayı bambaşka bir noktaya taşıyacağını düşünüyoruz. Mavi ışığı özlemiştik…

Samsung Galaxy Note 9 gecikiyor! Sebebi…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu