Bluetooth KulaklıkGenelGiyilebilir TeknolojiGoogleMobirollerPixel

Pixel Buds A: Google’dan Ucuz Kablosuz Kulaklık Geliyor

Google, kablosuz kulaklık pazarında daha agresif olmayı planlıyor. Son gelişmeler Pixel Buds A modelinin yolda olduğunu gösteriyor.

Google’ın akıllı telefon isimlendirmesini Nexus’tan Pixel’e taşımasının ardından telefon fiyatlarında ciddi bir artış yaşandı. Hal böyle olunca Google’ın Android referans telefonları beklenen satış rakamlarını elde edemedi. Neyse ki Google’ın imdadına Pixel a serisi yetişti ki; uygun fiyatlı bu telefonlar sayesinde Google’ın mobil cihazlar kategorisinde popülaritesi inanılmaz arttı. 9to5google sitesinin yayınladığı bir habere göre Google benzer bir hamleyi kablosuz kulaklık kategorisinde de başlatmak istiyor. Anlayacağınız Pixel Buds A geliyor.

Pixel Buds A Uygun fiyatlı olacak

Tam kablosuz kulaklık pazarı Apple AirPods’un ardından deyim yerindeyse altın çağını yaşamaya başladı. Apple’ın kulaklıkları pahalı ve herkese hitap etmiyor, fakat irili ufaklı birçok markanın halihazırda kablosuz kulaklık modelleri mevcut ve her geçen gün bunlara yenilere ekleniyor. Google’ın mevcut Pixel Buds kulaklığı da açıkçası pahalı diyebileceğimiz bir fiyat kategorisinde. A serisi Pixel Buds ile fiyat aşağılara çekilip daha geniş kitlelere ulaşılması hedeflenecek.

Pixel Buds A

İkinci nesil Pixel Buds yani tam kablosuz olan versiyon şu sıralar 179 dolar seviyesinden satılıyor. A serisi kulaklıkta hedef 150 doların aşağısı görünüyor. Sevindirici olan gelişme, fiyat aşağı çekilecek olmasına rağmen genç olan model  çoğu özelliğini eskisinden miras alacak. Bunların başında tasarım geliyor. Dokunmatik kontroller ve Google Asistan desteği de yine uygun fiyatlı modelde yerini alacak. Pixel BudsA modelinde iki renk seçeneği şimdiden hazır: Yeşil ve beyaz. Google’ın gençleri hedef alacak bu kulaklıkta renk seçeneklerini de artırması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu