Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Geleceğin Telefonunu Yapacak!

Teknoloji dünyasında yeni yeni isminden söz ettiren Nothing geleceğin telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu telefon şahane olacak.

Londra merkezli tüketici teknolojisi şirketi Nothing, ilk ürünü olan Ear (1) TWS kulakiçi kulaklıklarını Ağustos 2021’de piyasaya sürmüştü. Kısa süre önce, iki ayda dünya çapında 100.000’den fazla kulakiçi kulaklık sevk ettiğini söyledi. Son söylentilere göre şirket, 2022’nin başlarında piyasaya sürülecek bir telefon üzerinde çalışıyor.

Şirketin kurucu ortağı Carl Pei, Şubat ayında Nothing’in Essential’ın ticari markalarını satın aldığını doğruladı. Ancak Essential ile gelecek planlarını açıklamadı. Görünüşe göre hiçbir şey bir telefon oluşturmak için Essential’ın ticari markalarını kullanmayacak.

Söylentilere göre, şirketin ilk güç bankası olan Power (1) da işin içinde ve önümüzdeki birkaç hafta içinde veya yıl sonundan önce, telefondan önce piyasaya sürülecek. Çinli teknoloji devleri gibi kendi ürünleri ile ana cihazlarını besleyecek olan firma ilginç bir yol izliyor. Önce telefonun tamamlayıcı ürünlerini tanıtıyor sonra telefon tanıtacak.

Bu hafta başlarında Qualcomm ile ortak olan Nothing’in Snapdragon yongasını kendi telefonuna entegre etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tasarımsal açıdan piyasadaki hiçbir telefona benzemeyeceği söylenen bu telefon tam bir tasarım harikası olabilir. Geleceğin telefonu olarak lanse edileceğini düşündüğümüz bu telefonun orta-üst segmentte yer alması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu