Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 için Geri Sayım Başladı! Yakında Geliyor Gelmekte Olan!


Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi 12 için geri sayım başladı. Yeni canavar çok yakında bizlerle birlikte olacak. İşte detaylar.

Teknoloji dünyasının gözü önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Qualcomm etkinliğinde. Snapdragon 898 yonga setinin tanıtılacağı bu etkinlik sonrası Xiaomi devreye girecek. Aralık ayında karşımıza Xiaomi 12 ile çıkacak olan Çinli firma, Snapdragon 898’i kullanan ilk firma olma unvanını eline alacak. Bugün ise yeni canavar hakkında sızıntıları ile ünlü DSC’den raporlar geldi.

Xiaomi 12 Aralık ayında Çin’de resmiyete kavuşacak

DSC’ye göre; Xiaomi 12’nin Çin’de önümüzdeki ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Şimdilik net bir tarih vermeyen DSC, bu lansmanın Aralık ayının ikinci haftası olabileceğini belirtiyor. Xiaomi bildiğiniz gibi amiral gemisi modellerini ilk olarak anavatanı Çin’de tanıtıp satışa sunuyor. Sonrasında ise bu canavarlar Avrupa pazarına açılıyor.

Yeni modelde de aynı politika izlenmeye devam edilecek. 2022’nin ilk çeyreğinde Avrupa pazarına açılacak olan amiral gemisi modelini Pro ve Ultra modelleri izleyecek. Pro ve Ultra modellerin farkı yüksek ihtimalle kamera olacak. Kamera demişken DxOMark’ta rekorlar kıran Xiaomi Mi 11’in ardından Çinli firmanın nasıl bir yenilik sunacağı merakla bekleniyor.

Xiaomi 12

Xiaomi‘nin tasarımsal açıdan bu yıl risk almayacağı söyleniyor. Mi 11’in ana tasarım hatlarını koruyacak olan firma, belki değişiklik yaparsa kamera bölümünde değişiklik yapar. Bu arada fark ettiyseniz yeni model hakkında hala sızıntı yok. Görünüşe göre Xiaomi sızıntıların önüne geçmek için güvenliği ve gizliliği üst seviyeye çıkarmış.

Android 12 ile kutusundan çıkacak olan yeni serinin MIUI 13 mü yoksa MIUI 12.5 ile mi geleceği şimdilik bilinmiyor. Kendi ekosistemini oluşturmak isteyen Xiaomi, bakalım arayüz konusunda ne gibi yenilikler sunacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu