Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 12 Sayesinde Paraya Para Demedi!

iPhone 12 serisi ile milyonlara ulaşan Apple başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Seri bu yıl bekleneni verdi ve para bastı.

Akıllı telefon pazarının liderlerinden bir tanesi olan Apple akıllı telefonları ile başarılı işlere imza atıyor. Son olarak iPhone 12 serisini karşımıza çıkaran şirket, yıl sonuna doğru da iPhone 13 serisini piyasaya sürecek. Şu sıralar yeni MacBook serisini karşımıza çıkarmaya hazırlanan şirket telefonları ile beklentileri karşıladı. Geçtiğimiz yıl ki akıllı saat satışlarının yüzde 40’ına sahip olan Apple yeni telefon serisi ile de beklentileri karşılamayı başardı. Bu yılın ilk çeyreğinde 100 milyar dolardan fazla gelir elde eden şirket, en yüksek geliri 12 serisi ile elde etti.

Beklendiği gibi yeni akıllı telefon serisi ile beklentileri karşılayan Apple paraya para demedi. Yeni telefon serisi pazardaki gelirlerini epey artırırken Apple’ın da kasası parayla doldu.

iPhone 12
iPhone 12

iPhone 12 Peynir Ekmek Gibi Sattı

Küresel akıllı telefon pazarındaki gelirin yüzde 42’sini üstlenen Apple paraya para demedi. 12 serisi ile kısa sürede milyon dolarlar elde eden şirket 2021’in ilk çeyreğinde hedefinin de üzerine çıktı. İlk çeyrekte en çok satan akıllı telefon serisi olan 12 serisi birbirinden farklı varyantları ile çok beğenildi. 12 Pro Max, 12, 12 Pro ve 11 telefon modelleri ile şirketin şuana kadar ki en çok satan akıllı telefonları arasında yer alıyor. ABD’de 12 Pro Max en çok satan akıllı telefon modeli olurken bu başarının operatörler tarafından yapılan tanıtımlar ile mümkün olduğu ifade edildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu