Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Civi 4 Teknik Özellikleri Belli Oldu: Amiral Gemisi Katili Olacak

Xiaomi Civi 4, 1,5K kavisli AMOLED ekran, Snapdragon 8 serisi işlemci ile amiral gemilerini kıskandıracak özelliklere sahip olacak.


Xiaomi markası şu sıralar uygun fiyata amiral gemisi sunma arayışı içerisinde. 14 serisi ile fiyatları oldukça yukarı çeken Çinli teknoloji devi, şimdi Civi 4 modeliyle amiral gemileri özelliklerine alternatif bulmaya çalışacak.  Uzun süredir beklenen Xiaomi Civi 4, son sızıntılarla birlikte teknik özellikleri daha belirgin hale geldi. MediaTek işlemciyle geleceği söylenen telefonun sonra Snapdragon 7 serisi orta seviye işlemciyle geleceği sızdırılmıştı. Şimdi ise işler değişti ve Digital Chat Station’a göre Civi 4 modeli Snapdragon 8 serisi işlemciyle gelecek.

Xiaomi Civi 4, Qualcomm SM8635 Kodlu Gizemli Bir İşlemciyle Gelecek

Geçtiğimiz haftalarda Qualcoom’un SM8635 kodlu yeni bir 8 serisi amiral gemisi işlemcisi üzerinde çalıştığı sızdırılmıştı. Haberini yaptığımız bu işlemcinin Snapdragon 8s Gen 2 veya Snapdragon 8 Gen 3 Lite olarak adlandırılması bekleniyor.

Telefonun 1,5K düz bir ekran ile geleceği belirtildi. Bu panel Xiaomi 14 serisinde olduğu gibi 2.7K mikro kavisli cam ile kaplanacak. Kamera olarak 50 megapiksel Leica sensör ile donatılacak Civi 4, 5.000 mAh üzeri batarya ve 120W hızlı şarj ile gelecek.

Önceki Civi modellerinde kavisli ekran, çift ön kamera ve orta sınıf işlemci bulunurken artık bu durum değişecek. Civi 4, düz ekran, amiral gemisi işlemci ve tek ön kamera ile gelecek. Cihazın mayıs ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla detay ile karşınızda olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu