Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi K50 Gaming Edition Pili ile Zirveyi Hedefliyor

Şirketin yeni oyun canavarı Redmi K50 Gaming Edition, yeni pil detayları ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar karşınızda.

Akıllı telefon sektörünün liderlerinden olan Redmi, oyun odaklı modellere öncelik edecek K50 Gaming Edition ile bekleyenlerini heyecanlandırmaya başladı. Canavar telefon Çin’in 3C sertifikasından onay alarak bizlere pili hakkında yeni bilgileri kazandırmış oldu. Gelin gelişmelerine bir göz atalım.

Redmi K50 Gaming Edition’da Olağanüstü Hızlı Şarj Desteği Yer Alacak

Çin’in ünlü 3C sertifikası, bu oyun odaklı telefon serimizin şaşırtıcı bir 120W hızlı şarj desteği ile geleceğini gösteriyor. Güç adaptörü ile birlikte öğrendiğimiz bu hızlı şarj düzeyi, kullanıcılara büyük bir artı sunacak.

Telefona bu hızlı şarj desteği ile kısa sürede tam dolum yaparak şarj bekleme sürenizi çok aza indireceksiniz ve böylece oyun keyfiniz kesintisiz şekilde devam edecek.

Redmi K50 Gaming Edition

Ayrıca sızıntıcı bu amiral gemisi oyun telefonunun TSMC’nin 4nm sürecini ve ARM V9 mimarisini kullanan yeni ve güçlü MediaTek Dimensity 9000 yonga seti tarafından destekleneceğini de açıkladı. Bu yonga seti olağanüstü performanslı Cortex-X2 süper büyük bir çekirdeğe sahip. Kamera için büyük teknoloji getiren bu çip, düşük güç tüketimi ve gelişmiş HDR kayıtları olanakları da sunuyor.

Redmi K50 Gaming Edition’un önümüzdeki aylarda MIUI 13 ile raflarda yer alacağını biliyoruz. Yaklaşan telefon serisinin yeni gelişmelerini kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu