AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

iPhone Kullanıcısı Apple MagSafe Şarj Sisteminin Gizli Bir Özelliğini Ortaya Çıkardı!

Bir iPhone kullanıcısı şirketin manyetik şarj sistemi olan MagSafe ile ilgili yeni bir gizlik özellik keşfetti. İşte o özellik.

Şu sıralar milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı iPhone 13’ü merakla beklemeye devam ederken yeni detaylar da ortaya çıkıyor. 2023 yılına kadar pek çok iPhone modelini karşımıza çıkaracak olan şirket, gelişmiş teknolojileri deneyimlememizi sağlayacak. Geçtiğimiz haftalar da yeni iPad Pro modelini kullanıcılarına sunan Apple adından söz ettirmeye devam edecek. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemler de Apple’ın pek çok cihazı hayat kurtardı. Özellikle Watch akıllı saatler çok işe yaradı. Hatırlayacağınız üzere göle bir adam düşmüş ve polis ekiplerini akıllı saatinden arayarak hayatta kalmayı başarmıştı. Bugün de şirketin telefon kullanıcılarından bir tanesi Apple MagSafe şarj sisteminin yeni bir özelliğini keşfetti.

Daha önce de pek çok telefon araştırmacısı telefonlar üzerinde gizli denebilecek pek çok özelliği keşfetmemizi sağladı. Bugün gelen haberler ile bir iPhone kullanıcısı Apple MagSafe sisteminin yeni ve gizli bir özelliğini ortaya çıkardı.

Apple MagSafe
Apple MagSafe

Apple MagSafe Şarj Sisteminin Gizli Bir Özelliği Ortaya Çıktı

Belgelenmemiş ve bir o kadar da gizli bir özelliği keşfettiğini açıklayan iPhone kullanıcısı dikkatleri üzerine topladı. iPhone 12 daire içinde bir dizi mıknatıs içeriyor. Telefonu şarj ettikten sonra daha da etkili bir hale gelen bu mıknatıs kumdan demir parçalarını toplayabiliyor. Reddit üzerinde bir kullanıcı tarafından yayınlanan resim telefona oldukça şık ve hoş bir hava katıyor. Cihazın arka tarafında yer alan dairenin mıknatıslar ile kaplanması epey dikkat çekici olurken bu özelliğin ise daha önce duyurulmadığı belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu