AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Microsoft Surface Duo ve Surface Neo ile tanışın! Android ve Windows

Bugün videoları ile ortaya çıkan yeni nesil Microsoft Surface Duo ve Surface Neo hem Windows hem Android deneyimi sunarken tasarımı ile fark yaratıyor.

Dünyanın en değerli dördüncü markası konumundaki Microsoft akıllı tablet tarafında kendi yolunu çizmek istiyor-. Bundan 7 yıl önce bir felaket ile başlayan Surface serisi bugün çok ilginç bir şekilde karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X serisi ürünlerin birleşimi gibi görünen Microsoft Surface Duo ve Surface Neo tanıtım videoları ortaya çıktı. Aşağıdaki videoda 7 yıl önce ilk nesil Surface tanıtılırken nasıl kilitlendiğini göreceksiniz.

Yeni ürünler ise bu ürünün çok ötesinde bir teknoloji barındırıyor ve iki farklı ekranın ince bir çerçeve ile birleşmesinden meydana geliyor. Ürünlerin donanım tarafında ne sunacakları ise belirsiz. En önemli detay ise Windows 10X ve Android işletim sisteminin yeni nesil tabletlerde kullanılacak olması. Microsoft zamanında bunu telefonlarında yapabilmiş olsaydı Nokia markasını da batırmak zorunda kalmazdı. Sizce de öyle değil mi?

Ürünlerin videolarına sizlerle paylaşmadan önce donanım ve bulunabilirlik tarafında da bilgi verelim istiyoruz. Küçük olan Surface Duo modelinde 5,6 inç iki ekran bulunacak. Surface Neo modeli içinse bilgi yok. En önemli detay ise Intel yonga setinin üründe bulunması. Intel yonga seti ile hangi Android işletim sistemi çalışacak bu da ayrı bir soru işareti. Neyse biz uzatmayalım ve Microsoft tarafından paylaşılan videoları sizlere sunalım…

https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu