Güncel Teknoloji HaberleriMobil OyunlarMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

PUBG Mobile oyun pazarına atom bombası attı!

Bugün yayınlanan bir rapora göre PUBG Mobile tüm oyunlar arasında en çok oynanan oyun seçildi. Peki sizin için birinci kim?

İçinde bulunduğumuz  COVID-19 pandemisi nedeniyle online oyunlara olan ilgimiz daha da arttı. Son yıllarda her yaştan insanın online oyun oynadığını görmekteyiz. Knight Online ile başlayan online oyun çılgınlığı yerini PUBG Mobile bırakmış durumda.  Takım olarak veya solo şekilde oynanan oyunun mükemmel bir şekilde tasarlandığını görüyoruz. Bu da son kullanıcı deneyimini arttırarak oyunu oldukça eğlenceli bir hale getiriyor. Oyunda bir uçağın içinde toplanmış olan oyuncular belirledikleri noktalara paraşütle atlayarak adadaki silahlar ve araçlarla en son kalan olmaya çalışıyorlar. Bir oyuna yaklaşık olarak 100 kişi dahil olmaktadır.

PUBG Mobile

PUBG Mobile en çok indirilen oyun oldu!

Online oyunlara olan ilgi yapılan araştırmaya göre 2020 2. çeyrekte %10,3 arttı. PUBG Mobile ise bu listenin en başında zirvede yer alıyor. Bu oldukça normal bir durum zira yaşanan pandemi sonrasında PUBG‘nin anlık 100 milyon online kullanıcıya ulaştığı da daha önce Tencent tarafından açıklanmıştı.

Tüm dünyada 250 milyondan fazla kişi tarafından oynanan oyun en çok indirilen uygulamalar listesinde App Store‘da ikinci, Google Play Store‘da onuncu sırada yer alıyor. Görünen o ki; PUBG önümüzdeki dönemde alacağı güncellemeler ile daha da popüler hale gelebilir. Zira ortaya çıkan bilgiler ve sızıntılara göre yeni yeni modların da oyuna ekleneceği belirtiliyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu