Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

General Mobile GM 22 Pro Biraz Tuzlu Fiyatı ile Karşınızda!


General Mobile’ın bir süredir konuşulan telefonu General Mobile GM 22 Pro resmiyete kavuştu. Fiyatı biraz tuzlu ama bu sefer olmuş.

Türkiye’nin sevilen markalarından biri olan General Mobile uzun süren sessizliğini bugün bozdu. Karşımıza 4.999 TL‘lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip General Mobile GM 22 Pro ile çıkan firma, güncel teknolojilere yer vermesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, bu orta segmentte yer alacak olan telefon bizlere neler sunuyor? Fiyatını hak edecek mi?

General Mobile GM 22 Pro‘da bizleri 6.78 inç büyüklüğünde 1080 x 2460 çözünürlüğünde LCD ekran karşılıyor. Bu fiyata çıktığımızda piyasada AMOLED ekrana sahip telefonların olması GM 22 Pro’nun satışlarını olumsuz şekilde etkileyebilir. Cihazın kalbinde ise bizi MediaTek’in 8 çekirdekli Helio G95 yonga seti karşılıyor.

RAM tarafında 8 GB LPDDR4X RAM ve depolama tarafında ise 128 GB UFS 2.1 ile gelen telefonda microSD kart desteği de bulunuyor. Şimdi gelelim telefonun en iddialı olduğu kamera tarafına. Cihazın arkasında 108 Megapiksel + 5 Megapiksel + 2 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde yapay zeka ile güçlendirilmiş dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kameralar ile çekilmiş fotoğrafları merakla beklediğimizi belirtelim.

Ön tarafta ise bizi f/2.0 diyaframa sahip 16 Megapiksel çözünürlüğünde kamera karşılıyor. Yana monte edilmiş parmak izi okuyucusu ile güvenliği sağlayan telefon kutusundan Android 11 işletim sistemi ile çıkıyor. Yakın zamanda muhtemelen bu modele Android 12 güncellemesi sunulacaktır. 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen bu telefon inci siyahı ve inci beyazı renk seçeneklerine sahip.

General Mobile GM 22 Pro Ender Öztürk

Telefonun kutu içeriğinde ise artık görmeye hasret olduğumuz şarj adaptörü, kablosu ve kulaklık da yer alıyor. Bakalım 4.999 TL gibi yüksek sayılabilecek bir fiyattan çıkışını gerçekleştiren telefon Çinli telefon üreticilerin domine etmeye başladığı Türkiye pazarında nasıl bir performans sergileyecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu