Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A71 İçin Beklenen Güncelleme Yayınlandı!


Güney Koreli Samsung bu sabah tablet modeline Android 11 güncellemesi getirmişti. Şimdi de Galaxy A71 için güvenlik yaması yayınlandı. 

Teknoloji devi Samsung mavi boncuk gibi güncelleme dağıtmaya devam ediyor. Sadece Mayıs ayın da 350’den fazla cihazı için güncelleme yayınlayan şirket bu konuda ki liderliğini sürdürüyor. Yepyeni ürünlerin yanı sıra güncellemeleri ile de adından söz ettiren şirket, yine radarıma takıldı. Birbirinden farklı güncellemeleri ile aylardır dilimizden düşmeyen teknoloji devi, akıllı telefon pazarını kimseye kaptırmaya niyetli görünmüyor. Şu sıralar Hindistan’da akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanan teknoloji devi bugün yaptığı duyuru da Galaxy A71 için Mayıs 2021 güvenlik yamasını yayınladığını ifade etti.

Güncellemelerine kaldığı yerden devam eden şirket güvenlik yamalarına ağırlık vermeye başladı. Haziran ayının ilk gününde telefon modelleri için Haziran 2021 güvenlik yamasını yayınlayan şirket, şimdi de A71 için beklenen güncellemeyi yayına aldığını duyurdu.

Galaxy A71
Galaxy A71

Galaxy A71 Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Aldı

Cihazın 4G LTE sürümü için bugün Mayıs 2021 güvenlik yaması yayınlandı. 5G varyant için duyurulmayan güncelleme yakında onun için de erişime açılacak. Yayınlanan güncelleme cihaza çeşitli güvenlik kodlarını dahil ederken yine pek çok hata çözüme kavuşturuldu. Güncellemenin dosya boyutu hakkında herhangi bir detaya ulaşamadık. Ancak güvenlik yaması olduğu için boyutun çok da yüksek olmadığını ifade edebiliriz. Şuan da indirilebilir olan güncelleme cihazlara herhangi bir yenilik getirmedi, hataları giderdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu