Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F52 5G Sürpriz Hediyesiyle Satışa Sunuluyor


Geçtiğimiz günler de kanlı canlı görünen Samsung Galaxy F52 5G sürpriz hediyesi ile satışlara sunuluyor. Hızlı alıcılar yaşadı.

Teknolojinin nabzını tutmaya devam eden Samsung şirketi yeni ürünler duyurmaya devam ediyor. Yemeden içmeden akıllı telefonlarını duyurmaya devam eden şirket Hindistan lansmanlarını erteledi gibi görünüyor. Ülkemiz de ve dünya da virüse karşı mücadele tüm hızıyla devam ederken teknolojik ürünler de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Akıllı telefon pazarı her geçen gün hareketlenmeye devam ederken Galaxy F52 5G hakkında yeni bir detay daha geldi. Akıllı telefon satışlar da kullanıcılarına bir de sürpriz hediye sunacak. Cihazı ön sipariş eden kullanıcılar adeta yaşadı.

Daha önce haberlerimiz de kendine yer bulan F2 akıllı telefon 21 Mayıs itibari ile Çin’de ön siparişlere açılacak. Önce Çin’de daha sonra da diğer ülkeler de ön siparişlere açılması beklenen telefon modeli ön siparişler de müşterilerinin yüzünü güldürecek.

Galaxy F52 5G
Galaxy F52 5G

Samsung Galaxy F52 5G Sürpriz Hediyesi İle Satışlara Çıkıyor

21 Mayıs itibari ile Çin’de ön siparişlere açılacak olan telefon modeli, ilk satışlarını 1-3 Haziran tarihleri arasında yapacak. Hızlı alıcılar için beraberin de bir hediye de getirecek olan telefon yüz güldürecek. Sürpriz hediyenin bir akıllı terazi olduğu ifade edilirken bu hediyenin sadece ürünü ön sipariş eden kullanıcılara sunulacağı ifade edildi. Telefonun 6.57 inç FHD ekrana sahip olduğu bilinirken 8GB RAM + 128GB depolamaya yer vereceği söyleniyor. 64MP’lik ana kameraya ek olarak dörtlü kamera kurulumuna sahip olan telefon, 4350mAh kapasiteli bataryayı karşımıza çıkaracak. 25W’lık hızlı şarjı da destekleyen telefon da Snapdragon 750G işlemci yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu