Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG G7 ve LG V40 için Android Pie güncellemesi başlıyor!

Geçtiğimiz Haziran ayında tanıtılan ve Eylül ayında da kullanıma sunulan Android 9.0 Pie güncellemesi kademeli olarak üreticiler tarafından kullanıcılara dağıtılmaya başladı. Yeni güncellemenin tanıtılmasına 7 ay gibi kısa bir sürte varken bırakın orta segment telefonları daha amiral gemisi telefonlar bile bu güncellemeyi alamıyor. Google burada yanlış bir tutum sergiliyor ama bu tutumdan vazgeçmeyi de düşünmüyor. Güney Koreli LG, Android güncellemesi tarafında en başarılı üreticilerden birisidir ama bu yıl onlarda Android Pie güncellemesi tarafında biraz sessiz kaldılar. Bugün gelen raporlara göre LG G7 ve LG V40 için Android Pie güncellemesi almaya başlıyorlar.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

LG G7 ve LG V40 için Android Pie ne zaman başlıyor?

Gelen bilgilere göre LG’nin yeni nesil amiral gemisi modelleri önümüzdeki haftadan itibaren Güney Kore’den başlayarak bu güncellemeyi almaya başlayacak. Ülkemizde de en geç Aralık ayı başında güncellemenin sunulacağını düşünüyoruz. Android 9.0 Pie güncellemesi ile telefonlara yeni bir arayüz ve pil tarafında ciddi iyileştirmelerin bizleri beklediğini belirtelim.

General Mobile GM 9 Pro’da test ettiğimiz ve deneyimlediğimiz Android 9.0 Pie güncellemesinden çok memnun kaldığımızı da belirtelim…

https://www.teknoburada.net/2018/11/21/elinizi-cabuk-tutun-lg-turkiye-7-tlye-lg-g7-thinq-satacak/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu