Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Serisi Parmak İzi Sorunu Çözülüyor

One UI 6.1 güncellemesinden sonra kimi Galaxy S23 serisi kullanıcıları parmak izi tarayıcısında sorun yaşadığını belirtiyor.

Samsung birkaç gün önce Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, pek çok yeni AI özelliği ve kullanıcı arayüzü iyileştirmesi getirirken, aynı zamanda birkaç hata da ortaya çıkardı. Bazı kullanıcılar, güncellemeyi yükledikten sonra Galaxy S23 cihazlarında parmak izi sorunları yaşamaya başladığını fark etti ve çok geçmeden Samsung bu sorunu resmi olarak doğruladı.

Samsung Galaxy S23 Serisinde parmak izi sorununu çözecek

Samsung, Topluluk Forumunda, One UI 6.1 güncellemesini yükledikten sonra bazı Galaxy S23 modellerinde meydana gelen parmak izi ile ilgili sorunların farkında olduğunu söyledi. Şirket yakın zamanda bir yazılım güncellemesiyle sorunu gidermeyi planlıyor. Samsung, güncellemenin kesin zaman dilimini açıklamasa da Nisan 2024 güncellemesiyle bu durum düzeltmesi muhtemel.

Şu anda yalnızca Galaxy S24, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 Nisan 2024 güncellemesini aldı . Önümüzdeki birkaç gün içinde Galaxy S23 serisine de sunulabilir.

Galaxy S23 One UI 6.1

Galaxy S23’teki parmak izi sorunu nedir?

Bazı kullanıcılar, güç düğmesine basarak veya ekrana iki kez dokunarak telefonlarını uyandırdıklarında parmak izi okuyucu simgesinin görünmediğini bildirdi.

Kullanıcılar parmaklarını parmak izi simgesinin olması gereken yere koymaya çalışsalar bile ekranın kilidi açılmıyor. Parmaklarını kaldırdıklarında, parmak izi simgesi ekranda beliriyor ve kullanıcılar cihazın kilidini açmak için parmaklarını ekrana yerleştirebiliyor. Bu gelişme son dönemde Galaxy S23 kullanıcılarının canını sıkan bir başka sorun olarak kayıtlara geçti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu