Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Watch S1 Pro Şık Tasarımı ile Karşımızda

Xiaomi’nin yeni akıllı saati Xiaomi Watch S1 Pro tanıtıldı. Şık bir tasarıma sahip olan bu model görenleri büyüleyecek.

Xiaomi, premium segmente oynamaya devam ediyor. Çinli firma görenlerin bir daha bakacağı yeni akıllı saati Xiaomi Watch S1 Pro ile karşımıza çıktı. Şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu model sunduğu özellikler ile rakiplerine taş çıkarıyor.

Xiaomi’nin amiral gemisi 46mm akıllı saat modeli, safir kristalle korunan yuvarlak AMOLED ekranın yanı sıra paslanmaz çelik kasaya sahip. 14 gün pil ömrü sunan bu model hızlı şarj desteğine de sahip. Ayrıca bu seri ile birlikte 3. parti uygulamalara da desek sunuluyor.

Akıllı saatin ana özellikleri arasında 480 × 480 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç AMOLED ekran, 500 mAh pil, 5ATM su geçirmez özelliği koruması, GPS, Bluetooth 5.0, NFC, kalp atış hızı ve kan oksijen seviyelerinin sürekli izlenmesi yani SpO2 yer alıyor. Ayrıca bu model yüzden fazla spor modu destekleniyor.

Xiaomi Watch S1 Pro

Yaklaşık olarak 220 dolardan satışa sunulacak olan bu modeli deri veya çelik kordon ile satın alabileceksiniz. İlk olarak anavatanı Çin’de satılacak olan saatin önümüzdeki aylarda Avrupa pazarına da açılması bekleniyor. MIUI Watch arayüzü ile gelen bu saat hem akıllı hem de klasik görünümlü bir saat takmak isteyenlerin önceliği olacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu