DonanımGüncel Teknoloji HaberleriMonster NotebookTeknolojiVideo İncelemeler

Canavar Gibi Monster Tulpar T7 V13.1 inceleme!

Yerli Notebook üreticisi Monster Notebook adı gibi canavar performansı ortaya koyan laptopları ile karşımıza çıkıyor. Daha önce Abra A5 incelemesi yapmış ve fiyat performans ürünü ile karşınıza çıkmıştık. Bugün ise çıtayı biraz daha yükseltiyoruz ve Monster Tulpar T7 V13.1 incelemesi ile karşınıza çıkıyoruz. Her oyunu oynatır mottası ile yola çıkan Monster Notebook için en önemli detaylardan birisi sadece oyun oynatması değil ayrıca iş içinde kullanılabilmesi diye düşünüyoruz.

Monster Tulpar T7 V13.1 İnceleme

Hem sitemiz hem de Youtube kanalımızdaki demografi yapısı yaş olarak 25 – 45 olduğu için genellikle çalışan insanların bizleri takip ettiğine şahit oluyoruz. Bu da bu tarz donanımları oyun için değil genellikle iş için kullanılabildiğini belirtmemiz gerekiyor. Hem yoğun çalışan bir kişiyseniz hem de arada bizim gibi oyun oynamayı seviyorsanız ve donanımın gücüne önem veriyorsanız Monster Tulpar T7 V13.1 tam sizin için bir laptop diye düşünüyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yapılmış en detaylı incelemelerden birisini sizlerle paylaşalım. Bu videoyu izlemeden Monster Notebook alınmaz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu