AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S23 Serisi İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

Samsung Galaxy S23 serisi satışa sunulduktan kısa bir süre sonra ilk güncellemeyi almaya başladı. İşte güncellemenin detayları…

Samsung Galaxy S23 serisi ilk müşterilerine henüz ulaşmaya başladı. Muhtemelen birçok kullanıcı telefonu açıp kurduktan sonra bir güncelleme sürprizi le karşılaşacak. SamMobile sitesinde yer alan habere göre Galaxy S23 serisi için Şubat 2023 güvenlik güncellemesi dağıtıma sunuldu. Güncelleme, bir süredir kullanıcılar tarafından belirtilen sorunlar için düzeltmeler getiriyor.

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra için yayınlanan güncelleme, S91xBXXU1AWBD sürüm numarasını taşıyor. Yeni güncelleme çoğu Avrupa ülkesinde kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde diğer ülkelere da ulaşacaktır. Galaxy S23 serisi modellerden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulayabilirsiniz. Güncelleme 567 MB büyüklüğünde.

Galaxy S23 serisi kullanıcılar birkaç gündür kameradaki OIS hatalarını bildirmekte. Güncelleme detaylarında belirtilmese de, bu sorunun yeni yazılım sonrasında ortadan kalktığı tahmin ediliyor.

Samsung, S23 serisine dört büyük Android işletim sistemi güncellemesi yayınlama sözü verdi . Telefonlar, Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile piyasaya sürüldü ve güncelleme yol haritasına göre Android 17’ye kadar güncelleme almayı sürdürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu