Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Yeni Çentiği ile Kışkırtıcı Görünüyor!

Apple’ın yıl sonu tanıtacağı canavarı iPhone 14 hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Çentik konusunda bu sefer olmuş dedirtecek.

Cupertinolu teknoloji devi Apple yıl sonunda karşımıza iPhone 14 serisi ile çıkacak. Bu yıl çentik konusunda büyük bir hamle yapacak olan Apple, bu sefer çentiği daha da küçültecek. Jeff Grossman adlı bir Twitter kullanıcısı, iPhone 14’ün nasıl görünebileceğini gösteren bir fotoğraf yayınladı.

iPhone 14’ün tanıtımına yaklaşık dokuz ay kalmasına rağmen, çok sayıda kaynak bir konuda hemfikir. Bu ortak kararda çentiğin ortadan kalkacağı çıkmıştı. Ancak durum böyle olmayabiliri. Jeff Grossman, iPhone 14’te yine çentiğin olacağını ancak daha oval ve küçük yapıda olacağını söylüyor.

Daha önce Apple’ın, bir cam kapak ve üzerinde bir ekran bulunmasına rağmen Face ID sensörlerinin çalışmasına izin verecek ileri teknoloji kullanacağı biliniyordu . Raporlara göre Apple, Face ID sensörlerini ekranın altına getirmekle ilgili herhangi bir sorun yaşamadı. Söylentilere göre yeni sistem gayet iyi çalışıyor.

iPhone 14

Yeni seride mini olmayacak. 6.1 inç iPhone 14 en ucuz amiral gemisi akıllı telefon olacak ve onu 6.7 inç iPhone 14 Max takip edecek. Pro ve Pro Max modelleri de olacak ve bunlar yüksek fiyatları ile pazardaki yerini alacak. Apple’ın bu yıl krizlerden dolayı fiyatları artırması bekleniyor. Muhtemelen ana model bile 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Pro modellerin 1200 doların üzerine çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu