Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

İlk bizden duyun! WhatsApp’a sürpriz iki özellik geliyor!


Facebook bünyesine geçtikten sonra kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik yeniliklere hız veren WhatsApp için iki özelliğin daha yolda olduğunu öğrendik. Geçtiğimiz gün grup görüntülü görüşme özelliğini tüm kullanıcılar için aktif eden Facebook bu defa WhatsApp karanlık mod ve PIN koruma özelliklerini uygulamaya getiriyor.

Konuya ilişkin açıklama WABetaInfo’nun Twitter hesabından geldi. Yeni özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağını şu an için bilmiyoruz, ancak çok yakında test kullanıcılar için dağıtıma sunulacağını düşünüyoruz.

WhatsApp karanlık mod
WhatsApp karanlık mod

Karanlık mod özelliğinin son dönemde popüler bir hale almaya başladığını söyleyebiliriz. Bazı arayüz ve uygulama geliştiricileri karanlık modu artık bir seçenek olarak sunuyor. Siyah tema özellikle AMOLED ekranlarda telefonun pil süresine ciddi bir katkı sunuyor. Karanlık mod ayrıca gece kullanımlar için oldukça ideal.

WhatsApp’a gelecek bir diğer özellik ise TouchID ya da PIN kodu ile belirli bir sohbetin ya da sohbetlerin korunması. WhatsApp kullanıcıları artık özel görüşmelerini koruma altına alabilecek.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/whatsapp-bu-telefonlarda-artik-calismayacak/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu