AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Keşke Böyle Olsaymış!

Geliştiriciler dur durak bilmiyor Apple’ın yapamadıklarını yapıyor. iPhone 14 Pro için şimdi de şelale ekran modu yapıldı. İşte detaylar.

Apple’ın yapamadıklarını meraklı geliştiriciler yapmaya tam gaz devam ediyor. Bugün ise ilginç bir model karşımıza çıktı. Twitter’da kenarlarında bükülmüş bir şelale ekranıyla donatılmış alışılmadık bir iPhone 14 Pro Max’i gösteren bir video yayınladı.

Bildiğiniz gibi iPhone 14 Pro Max seri modelinin tümü düz ekranlar kullanıyor. Ancak bir mühendis bu ekranı şelale ekran ile değiştirebildi. En ilginç şey, dokunmatik ekranın çalışmasıdır Acak bu model için tek biyometrik tanımlama yolu olan Face ID sisteminin desteklenip desteklenmediği belli değil. Muhtemelen ekran değiştiği için Face ID sistemi düzgün çalışmayacaktır. Çakma ekran takıldığında bile normalde Face ID direkt olarak devredışı kalıyor.

https://twitter.com/lipilipsi/status/1597467469605933056

Geliştirici Apple’ın tüm telefonlarını herkes için yeniden yapmaya hazır olduğunu, ancak bu tür çalışmaların maliyetini henüz belirtmediğini söyledi. Ayrıca işe ne kadar zaman harcadığı da belli değil.

Daha önce başka bir meraklının katlanır bir iPhone yarattığı ve tamamen çalışır durumda kaldığı bildirildi. Görünüşe göre hayranlar tüm bu değişiklikleri Apple için yapabilirler. Ancak bu değişiklikler sonrası telefonun garantisinin olmayacağını belirtelim. Eğer bu alanda deneyimininiz yoksa bu tür işlere başvurmamakta fayda var. Aksi durumda 50.000 TL’niz çöp olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu