Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi A1 kullanıcıları gözünüz aydın!

Xiaomi ve Google geçtiğimiz yıl güçlerini birleştirerek Android One programı kapsamında Mi A1 isimli akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Fiyatı ve Android güncellemelerini daha erken alacağı göz önüne alındığında Xiaomi Mi A1 kullanıcılarının epey ilgi gösterdiği bir telefon oldu. Mi A1 aylık güncellemeler konusunda sıkıntı yaşamazken, Android 8.1 Oreo sürümüne yükseltilirken sancılı bir süreç yaşadı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi A1 Android 9 pie
Xiaomi Mi A1 Android 9 pie

Şimdi gözler telefon için yayınlanacak Android 9 Pie güncellemesine çevrildi. Gelen bilgiler ve ekran görüntülerine bakılırsa Xiaomi popüler Androdi One telefon için Android 9 Pie güncellemesini kapalı beta test süreci kapsamında kullanıcılara sunmaya başladı.

Güncelleme makine öğrenme dilini getirerek Uyarlanabilir pil ve Uyarlanabilir parlaklık gibi iki önemli detayı içeriyor. FM Radyo özelliğini de getiren güncelleme buna ek olarak yeni gezinme hareketleriyle farklı bir kullanım deneyimi sunuyor.

Mi A2 ve Mi A2 Lite için Android 9 Pie güncellemesini yayınlayan Xiaomi’nin Mi A1 kullanıcılarını güncellemenin kararlı sürümü için çok fazla bekletmeyeceğini düşünüyoruz.

 

Samsung Galaxy Note 9 kullanıcılarını sevindirecek gelişme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu