Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus için kötü haber!


Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinde baş gösteren ekran sorununa ilişkin resmi bir açıklama yayınladı. Samsung’un açıklamasına bakılırsa ekran sorunundan etkilenen Galaxy S9’lar sınırlı sayıda ve sorunla karşılaşılması durumunda Samsung ile iletişime geçilmesi isteniyor. İşte tam açıklama:

İşte tam açıklama:

“Samsung’da müşteri memnuniyeti işimizin özüdür ve mümkün olan en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktayız. Galaxy S9 / S9+ dokunmatik ekran duyarlılığı ile ilgili sınırlı sayıda raporu inceliyoruz . Etkilenen müşterilerle çalışıyoruz ve araştırıyoruz. Herhangi bir müşteriyi, müşteri temsilcileri numaralarından bizimle doğrudan iletişim kurması için teşvik ediyoruz.”

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus
Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ekran sorunu yaşıyor

Galaxy S9 modellerde karşılaşılan sorunu kısaca hatırlatalım; kullanıcıların Samsung forumlarında, XDA ve Reddit gibi tanınmış platformlarda dile getirdiğine göre telefonlarda ölü noktalar bulunuyor. Bu noktalara dokunulduğunda ekran tepki vermiyor. Bu bölgeler özellikle ekranın alt ve üst noktalarında yer alıyor.

Konuya ilişkin resmi açıklamanın ardından eğer sorun donanımsal değilse bir güncelleme ile düzeltileceğini söyleyebiliriz.

 

LG G7 Plus Basın Görseli Sızdırıldı mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu