Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Ultra Periskop Lensi ile Şov Yapacak


Periskop kameralar geri dönüyor. OnePlus’ın yeni telefonu OnePlus 10 Ultra periskop kamerası ile dikkatleri üzerine çekecek.

Çinli üretici OnePlus, OnePlus 10 serisinde daha fazla model çıkarmak için çalışıyor. OnePlus 10 Ultra ile ilgili birkaç rapor gelmeye başladı. Bugün, bu telefonun bir fotoğrafı yayınlandı. Fotoğraftan, OnePlus 10 Ultra’nın ön tarafında solda bir delik bulunan kavisli bir ekran kullandığını görebiliyoruz. Arka tarafta bu telefon, OnePlus 10 Pro ile aynı tasarım öğelerine sahip olacak. Metal orta çerçeve, gövdenin arkasına ve arka üç kamera modülüne kadar kaplayacak.

OnePlus 10 Ultra’nın periskop telefoto lensli ilk OnePlus telefonu olacağını belirtmekte fayda var. Bu sensör 5X optik yakınlaştırmayı desteklemelidir. Cihaz ayrıca bir dış taban ana kamerasının yanı sıra yüksek pikselli ultra geniş açılı lens ile gelecek.

OnePlus 10 Ultra
OnePlus 10 Ultra

OnePlus 10 Ultra, Hasselblad ile işbirliğini sürdürecek ve kamera modülünün yan tarafında “HASSELBLAD” logosunu da görebiliyoruz. Daha önceki raporlara göre OnePlus 10 Ultra, Snapdragon 8 Gen 1 amiral gemisi işlemciyle gelecek. Bu çip, “1+3+4” üç kümeli mimari tasarımı ile TSMC’nin 4nm işlem teknolojisini kullanıyor. Buna Cortex X2 büyük çekirdek, Cortex A710 orta ve Cortex A510 küçük çekirdek dahildir. CPU frekansı 2.99GHz ve GPU biraz yükseltilecek.

Snapdragon 8 Gen 1 Plus Mayıs ayı sonlarında piyasaya sürülecek ve OnePlus 10 Ultra’nın Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yüzden Ultra modelinde Plus yonga setinin de kullanılma ihtimalinin olduğunu belirtelim. Fiyat konusunda ise bu modelin 800 doların üzerinde bir fiyata sahip olması bekleniyor. Türkiye pazarına gelmeyecek olan yeni canavarın 16 GB RAM’li sürümünün olacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu