Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriPOCOTeknoloji

POCO C50 Uygun Fiyatıyla Sevindirmeye Geliyor


Ülkemizin sevilen markası POCO, C50 akıllı telefonuyla bütçe dostu cihazlar arasına katılacak. İşte telefonun detayları karşınızda.

POCO, bu yılın başlarında C40 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, giriş seviyesi bütçeye sahip olanların yardımına koşmuştu. Şimdi şirket, bu serinin devamı olan POCO C50 akıllı telefonuyla karşımıza çıktı. Telefon önemli sertifikasını aldı ve yakında geleceğini ima etti. Gelin telefonun tüm detaylarına göz atalım.

POCO C50 Yakında Geliyor, Google Play’de Gözüktü

Mobil pazarın önemli isimlerinden olan POCO’nun yeni gözüken akıllı telefonu C50, 220733SPI model numarasıyla Google Play Desteklenen Cihazlar listesinde gözüktü. “Snow” model ismine sahip olan cihazın aslında Redmi markasının A1+ modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu ortaya çıktı. Ancak C50, A1+’a göre daha uygun fiyat etiketiyle gelebilir.

Telefonun A1+’ın özelliklerine sahip olacağını bildiğimize göre beklenen özelliklerini size sunalım. Akıllı telefonun ön kısmında 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte ve 400 nit tepe parlaklık destekli LCD panel taşıyacağı bildiriliyor. Su damlası çentiğinin içerisinde bir selfie lensi yer alacak. Arka kısımda da iki adet lens yer alacak. Selfie lensi 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Arkadaki lensler ise 8 Megapiksel çözünürlüğündeki kameradan ve bir derinlik ünitesinden oluşacak.

Akıllı telefonun MediaTek Helio A22 yonga setiyle destekleneceği bildirildi. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama seçeneği sisteme eşlik edecek. Telefon 10W destekli 5.000 mAh kapasiteli pil tarafından desteklenecek. Güvenlik için bir parmak izi okuyucu yer alacak. Telefonun çok yakında 110-120€ fiyat etiketiyle bizlerle olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu