Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Z Flip 4 Resmi Görüntüler Eşliğinde Karşınızda!


Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefonu nihayet ortaya çıktı. Samsung Galaxy Z Flip 4 resmi görüntüleri telefonu her açıdan gösteriyor.

Samsung’un ağustos ayında gerçekleştireceği Unpacked etkinliği yaklaşıyor. Bu etkinlikte yeni nesil Galaxy Z serisi katlanabilir telefonların yanında Galaxy Watch 5 serisi ve Galaxy Buds 2 Pro kablosuz kulaklık tanıtılacak. Saydığımız bu ürünler bir süreden beridir haberlerimize konu olmakta. Son olarak mobil dünyasının ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass (namı diğer @evleaks) Samsung Galaxy Z Flip 4 modelinin basın görsellerini yayınladı.

Kaynak, telefonun mor renk seçeneğini ortaya çıkarıyor. Farklı açılardan karşımıza çıkan Galaxy Z Flip 4 öncülü olan Galaxy Z Flip 3’ oldukça benziyor. Fakat ikili arasında önemli farklar da yok değil. Örneğin fiziksel düğmeler daha da büyüyor. Kamera çıkıntısı artarken, menteşe de biraz farklı görünüyor. Yeni nesil menteşe ile birlikte katlama izinin önemli ölçüde giderildiği daha önce rapor edildi.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Başlıca Özellikleri

Galaxy Z Flip 4’te özellikle pil tarafında önemli iyileştirmeler göze çarpıyor. Telefonda 3.700 mAh yani Z Flip 3’e kıyasla 400 mAh daha büyük bir pil yer alacak. Bu pil ayrıca 25 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Önceki modelde ilginç bir şekilde 15 watt şarj desteği yer aldı.

Telefondaki katlanabilir ekran 6.7 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde olacak.  120Hz tarama hızına sahip Dinamik AMOLED 2X ekran maksimum 1200 nit parlaklığa erişecek. Galaxy Z Flip 4’ün işlemci biriminde Snapdragon 8+ Gen 1 olacak.

8GB RAM + 128GB depolama, 8GB RAM + 256GB depolama, 12GB RAM + 512GB depolama şeklinde üç bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonun arkasında 12 megapiksel ana ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameralar kullanılacak. IP68 sertifikası, 10 megapiksel ön kamera ve Android 12 / One UI 4.1.1 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu