Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Serisi Bildiğinizden Farklı Olmayacak

Galaxy S24 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bu defa telefonun tasarım hakkında iddialar ortaya atıldı.

Akıllı telefonlar günlük hayatımızın önemli bir parçası haline geldi ve üreticiler her zaman cihazlarını müşterilerin beklentilerini karşılayacak şekilde iyileştirmenin yollarını arıyor. Bir akıllı telefonun tasarımı, pazardaki başarısını belirlemede çok önemli bir role sahip. Samsung’a baktığımızda markanın gözbebeği olan Galaxy S serisi her dönem gerek tasarımı gerekse teknik özelliklerihle gündem belirleyen telefonlar oldular.

Galaxy S serisinin son iki yılına bakıldığında benzer tasarım hatlarını koruduğunu söyleyebiliriz. Galaxy S22’den Galaxy S23 serisine geçildiğinde önemli iyileştirmeler olmadı değil. Örneğin kamera sensörlerinin birbirinden bağımsız hale gelmesi bunların başında geliyor. Fakat fotoğrafın geneline bakıldığında radikal bir değişimden söz edemiyoruz.

Galaxy S24 Ultra

Yeni bir rapora bakılırsa Galaxy S23 serisinden S24 serisine geçerken de benzer bir değişim gerçekleşmeyecek. Samsung’un yeni seride mevcut tasarımı koruyacağı iddiası artık bir değişim yaşanmalı diyen kullanıcılarda haliyle hayal kırıklığı yaşatacaktır. Oysa yeni bir tasarım dili Galaxy S24 serisini daha çekici hale getirebilir. Ayrıca yeni bir görünüm ve his, bir cihazın gerçekte olduğundan çok daha büyük bir gelişme gibi görünmesini sağlayarak kullanıcılar arasında bir heyecan duygusu yaratabilir.

Tasarım tarafındaki en büyük değişim aslına bakarsanız kamera birimine yaşanıyor. Üreticilerin neredeyse tamamı ön tarafta daha büyük ekranlara ve daha ince çerçevelere geçiş yapmış durumda. Bu eğilimin değişmesi artık pek mümkün görünmüyor. Samsung bunun yanında arka kısımdaki kamera dizaynında radikal bir değişime geçir yaparsa Galaxy S24 serisinde yeni bir heyecan dalgası yaşatabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu