AppleGüncel Teknoloji HaberleriMacBookTeknoloji

Mini-LED Ekranlı MacBook Modelleri Ne Zaman Çıkacak?

Apple şirketinin daha önce duyurduğu Mini-LED ekranlı MacBook modelleri lansman için gecikebilir. Bilgisayarlar 2022’ye kalabilir.

Geçtiğimiz haftalar da iPad Pro tablet modelini kullanıcıların karşısına çıkaran Apple şimdi de bilgisayar tarafına yönelmiş gibi görünüyor. Daha önce yaptığımız haberler de şirketin mini-LED’li bilgisayarlar üreteceğinden söz etmiştik. 2021 model iPad Pro modellerinde de mini-LED kullanan şirket hala bilgisayar modellerini görücüye çıkarmadı. Yeni ekran teknolojisini önde tablet ve daha sonra da bilgisayarlarında karşımıza çıkaracak olan şirket henüz tarih vermedi. Ancak böyle giderse mini-LED ekranlı Macbook modelleri 2022’ye kalabilir.

Bilgisayar modellerini baştan aşağı yeniden tasarlayan Apple 14 inç ve 16 inç olmak üzere iki farklı bilgisayar modelini karşımıza çıkaracak. Daha önce bazı sızıntı haberlerinde yeni bilgisayar modellerinin bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceğinden söz edilmişti. Bugün de bilgisayar modellerinin daha geç piyasaya çıkabileceği ortaya çıktı.

MacBook
MacBook

Mini-LED Ekranlı MacBook Modelleri 2022’ye Sarkabilir

Şirkete yakın kaynakların yeni sızıntısına göre beklenen bilgisayar modelleri 2022’ye ertelenebilir. Normalde Mayıs – Haziran ayları arasında bilgisayar modellerini tanıtması beklenen şirket korona virüsünden etkilendiğimi bilinmezken bu gecikmenin sebebi de çözülemedi. Bazı endüstri kaynakları da şirketin yeni bilgisayarlarını 2022’de karşımıza çıkacağını ifade ediyor. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan yada şirketten herhangi bir açıklama yapılmazken konu belirsizliğini korumaya devam ediyor. Merak konusu haline gelen yeni bilgisayar modelleri ne zaman tanıtılacak bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu