Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 tanıtılıyor!!! Güncellemeyi ilk alacak cihazlarda belli oldu


Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 12 şuan da canlı olarak tanıtılıyor. Yeni gelen özellikler ve güncellemeyi ilk alacak modellerde belli oldu

Beklenen gün geldi çattı. Çinli teknoloji devi Xiaomi uzun bir aranın ardından yeni arayüzü MIUI 12 ‘yi nihayet tanıtmaya başladı. Şimdiye kadar belli olan özellikler ve güncellemeyi ilk aşamada alacak cihazlarda nihayet belli oldu.

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz.

Şimdi gelin hepsine birlikte göz atalım:

Yukarıda da gördüğünüz gibi MIUI 12 ile beraber yepyeni güncellenmiş bir hava durumu uygulaması geliyor.

Buna ek olarak cihazlarımızın açılış animasyonu ve kilit ekranı da yukarıda gördüğünüz gibi yepyeni özellikleriyle güncellendi.

Çinli üretici yeni arayüzünde bugüne kadar kullanılmayan ve  Alman TÜV Rheinland tarafından da sertifikalandırılan yeni güvenlik uygulamasını da tanıttı. Ayrıca buna ek olarak yeni yüz tarama ve gizlilikte en üst seviyeye getirildi.

"<yoastmark

Güncellemeyi alacak cihazlarında listesi belli oldu. Aşağıda listelediğimiz Xiaomi modelleri MIUI12 güncellemesini yakında aşamalı olarak almaya başlayacak.

Görünüşe göre Xiaomi, bu güncellemesiyle kullanıcılarının yüzünü hem tasarım hem de güvenlik bakımından epey güldürecek gibi görünüyor. Eğer sizlerde MIUI12 arayüzüne ilk olarak sahip olmak istiyorsanız, BURAYA tıklayarak dün sizler için paylaştığımız talimatları uygulayarak güncellemeye ilk sahip olan kişilerden biri olabilirsiniz.

Son olarak MIUI12 hakkında netleşen özellikler şimdilik bu kadar. Ancak ilerleyen zamanlarda herhangi bir gelişme olduğunda sizlerle tekrardan paylaşacağız. Bizleri takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu