Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

2021 model Galaxy A serileri için OIS müjdesi!!! Tam da istediğimiz gibi…

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Samsung, 2021 model Galaxy A serisinin bazılarında, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine yer verecek.

Güney Koreli teknoloji devi, 2021 yılında orta segment ve giriş seviyesi cihazları ile daha yakından ilgilenecek. Bildiğiniz üzere Samsung’un giriş seviyesi ve orta segmentli cihazları, S ve Note serilerine kıyasla daha çok satılıyor. Bu durumdan memnun olan şirket, hatırlarsanız geçtiğimiz yılda mobil pazara yeni Galaxy A ve M serileri ile birlikte giriş yapmıştı. Her sene üzerine katarak yeni modellerini piyasaya süren Samsung, son çıkan raporlara göre 2021 model Galaxy A serisinde, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine yer vererek dikkatleri daha çok üzerine çekecek.

OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliği genelde amiral gemisi cihazlarda bulunur. Çünkü üreticiler bu özelliği maliyeti düşürmek için bütçe dostu telefonlarda kullanmayı pek fazla tercih etmez. Ancak Samsung, 2021 yılında üreteceği A serisi modellerinde, tıpkı amiral gemisi cihazlarda olduğu gibi OIS özelliğine yer vererek bu düşüncesinden vazgeçecek. Böylece hem iPhone SE ile rekabet edecek hem de diğer Çinli üreticilere karşı daha dik bir duruş sergileyecek.

Rapora göre 2021 yılında OIS’i destekleyecek ilk modeller sırasıyla şöyle olacak;  Galaxy A71 Galaxy A81 ve Galaxy A91; Üçünün de önümüzdeki yıl pazarlara geleceği öngörülüyor.

Galaxy S20 serisinin satışları bu yıl pandemiden dolayı epey kurak bir dönem geçirdi. Zararlarını kapatmak isteyen Samsung’da, haliyle A serisine yönelerek bir nebze de olsa nefes alacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu