AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Aman Efendim Kimler Teşrif Buyurmuş! realme Buds Air Pro


Adamlar yapmış! “Dalgıç kulaklık” diye de lakap takmışlar. realme Buds Air Pro gürültüye karşı ve son derece karizmatik bir arkadaş.

Realme, resmi sunumu yaklaşık bir ay önce gerçekleşen kablosuz kulaklık Buds Air Pro’nun özelliklerini ortaya çıkardı. Ürün 7 Ekim Çarşamba günü satışa çıkacak. realme Buds Air Pro Hindistan lansmanı 7 Ekim’de onaylandı. Hindistan’da 54$ gibi bir fiyata satılması bekleniyor. Kulaklık, şirket tarafından sosyal medya hesaplarında tanıtıldı. Tamamen yeni Realme TWS Kulaklıklar, 35dB’ye kadar aktif gürültü iptali sunacak ve 94 ms düşük gecikme süresi sunarak bu fiyat aralığının en iyilerinden biri olacak.

Teaser görüntüsüne bakıldığında, kulaklık tasarımı, Apple AirPods Pro’ya çok benzeyecek. Şirket, bu kulaklıklarla birlikte realme Buds Wireless Pro’yu tanıtacak. Bluetooth v5.0 destekli 13.6mm bas güçlendirici sürücüler olacaklar.

Wireless Pro, teaser ile onaylanan Amazon Hindistan’da satışa sunulacak. Sayfa, yakında çıkacak realme kablosuz kulaklıkların boyun bandı kategorisinde kulaklıklar olacağını ortaya koyuyor. Wireless Pro, 7 Ekim’de Hindistan’da Air Pro ile aynı gün piyasaya çıkacak.

Kulaklıklarda saf müziğin keyfini çıkarmanızı sağlayan aktif bir gürültü önleme sistemi uygulandı. Aynı zamanda Şeffaf Modda, kullanıcı ortamın belirli seslerini duyabilecektir. Bir şarjla iddia edilen pil ömrü üç saate ulaşır ve pil kutusu bu rakamı 25 saate çıkarır (aktif gürültü iptali ile 20 saate kadar). Enerji rezervini tamamen doldurmak yaklaşık bir saat sürer.

Bir mobil cihazdan sinyal almada  minimum gecikme 94 ms’dir ve bu, oyunlarda yararlı olacaktır. Kulaklıklarda, bir sesli asistanı kontrol etmek ve aramak için dokunmatik yüzeyler bulunur. Neme ve toza karşı koruyan  IPX4 sertifikası da mevcuttur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu