Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 ve iPhone 13 İkiz Kardeş Gibi Görünüyor

iPhone 14 ve iPhone 13 modellerini ayırt etmek çok zor olacak. iPhone 14 altı renk seçeneğiyle karşımıza çıktı. Renklere göz atalım.

iPhone 14 serisi için hazır mısınız? Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 14 ailesi 7 Eylül tarihinde tanıtılacak. Apple’ın tablet ve akıllı saat tanıtımları da gerçekleştireceği etkinlik sadece bir hafta uzağımızda. Etkinlik yaklaşırken iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinin renk seçenekleri gün yüzüne çıkarıldı. Çinli kaynakların ortaya çıkardığı görüntüye bakılırsa iPhone 14 ve iPhone 13 birbirlerinin aynısı olacak. Hatta benzer renkler nedeniyle telefonları ayırt etmek güç görünüyor.

iPhone 14 ve iPhone 14 Max yeşil, mavi, siyah, beyaz, kırmızı ve yeni mor olmak üzere altı renkte sunulacak. Arkadaki çift arka kamera dizilimi, çentik ve diğer tasarım hatları, iPhone 14’ün iPhone 13’e olan benzerliğini gözler önüne seriyor.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri ise beş renkte sunulacak. Bunlar gümüş, altın, grafit, yeşil ve mor şeklinde sıralanıyor Yeni mor, iPhone 13 Pro serisindeki popüler mavi rengin yerine geçecek. Ayrıca Pro modellerde iPhone 14’tekinden daha parlak bir mor renk göreceğiz.

Öte yandan Apple, iPhone 14 serisiyle birlikte standart ve Pro modeller arasındaki donanım farkını daha da açacak. Pro modellerde çentik yer almayacak, ayrıca 48 megapiksel ana kameraya geçiş yapılacak. Apple a16 Bionic işlemcisinden güç alacak modellerde 120Hz ekran kullanımı önemli bir fark olacak.

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’in Hızlı Şarj Özelliği Belli Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu