Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSiPhoneMobiroller

iPhone 15 Ultra Çok Daha İyi Kamera ile Gelecek

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı söylenen iPhone 15 Ultra modeli hakkında yeni bilgiler geldi. Telefon tam bir kamer canavarı olacak.

Apple, iPhone 14 serisini yeni tanıtmış olmasına rağmen gözler önümüzdeki yıl tanıtılacak olan modellere çevrilmiş durumda. Yeni seride Apple’ın iPhone 15 Ultra adını vereceği yeni bir telefonun da olacağı söyleniyor.

Geçen yıl iPhone 13 Pro Max’in görüntülerini ilk paylaşan Insider LeaksApplePro, bu kez yeni nesil Apple akıllı telefonlar hakkında oldukça fazla bilgi yayınladı.

Apple’a yakınlığı ile bilinene ünlü gazeteci Mark Gurman da aynı şeyden geçtiğimiz günlerde bahsetmişti. LeaksApplePro ayrıca tüm yeni iPhone’ların bir Dynamic Island çentiği ve bir USB-C bağlantı noktası alacağını söylüyor. Yine ana modeller Apple A16 yonga seti ile gelecekken Pro seride daha yeni olan Apple A17 yonga seti kullanılacak.

iPhone 15 Ultra

Ayrıca iPhone 15 Ultra’nın fiyatının temel sürüm için en az 1.200 dolara çıkması bekleniyor. Ayrıca iddiaya göre Apple zaten yeni ürünlere 8K video çekme özelliğini eklemek için çalışıyor. Ancak bu özellik yalnızca iki eski modelde veya genel olarak yalnızca iPhone 15 Ultra’da görünecek. Ayrıca özellikle Ultra sürümüyle birlikte pil ömründe ciddi bir artış olduğu bildiriliyor. Kaynak, Apple’ın oranı 3-4 saat artıracağını söylüyor.

2023’ün Eylül ayında tanıtılacak olan bu yeni serinin nasıl bir performans sergileyeceği şimdilik bilinmiyor. Bakalım Apple çok farklı özellikler ile karşımıza çıkacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu