AndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Civi 3 Kadınların Yeni Gözdesi Olacak

Xiaomi Civi 3, hafif, modaya uygun tasarımı ve etkileyici selfie yetenekleriyle öncelikle kadın kullanıcıları hedefliyor.

Xiaomi Civi serisi kadınların gözdesi olmaya devam ediyor. Xiaomi Civi 2, gerek tasarımı gerek teknik detaylarıyla ses getiren bir model olurken; telefon kısa süre önce Xiaomi 13 Lite ismiyle küresel pazarlara açıldı. Xiaomi şimdi serinin yeni modeli üzerinde çalışıyor. Hatta duyuru tarihinin mayıs ayı sonunda olması bekleniyor. Şimdi Xiaomi Civi 3 neler sunuyor göz atalım.

Xiaomi Civi 3’ün kimi teknik detayları şimdiden biliniyor. Bunların biri yine kadın kullanıcıların büyük önem verdiği ön kamera. Telefonun ekranı üzerinde kap şeklinde bir kesik olacak. Burada LED flaş destekli 32 megapiksel ön kameraya yer verilecek. Ön kamera her koşulda iyi bir aydınlatma sunacak. Civi 3, hafif ve modaya uygun tasarımı, ayrıca etkileyici selfie yetenekleriyle öncelikle kadın kullanıcıları hedefleyecek.

Xiaomi Civi 3 Başlıca Özellikleri

Xiaomi Civi 3’teki en büyük yükseltmelerden biri performans tarafında gerçekleşecek. Serinin önceki modellerinde Snapdragon 778G Plus ve Snapdragon 7 Gen 1 yer alırken, yeni modelde daha güçlü bir performans ortaya koyan Dimensity 8200’ü göreceğiz.

Etkileyici performansına ek olarak, Xiaomi Civi 3’ün “gizli bir silahı” var, o da 5G taşıyıcılar arası dolaşımı destekliyor olması. Bu özellik, kullanıcıların 5G ağ kapsama alanı olmayan bir alandayken, çapraz taşıyıcı dolaşım yoluyla başka bir operatörün 5G ağına erişmesine ve bu ağı kullanmasını sağlıyor. Bu özellik, sinyal kör noktalarının sayısını önemli ölçüde azaltacak ve kullanıcıların, SIM kartları hangi operatörden olursa olsun, 5G ağına yasal olarak erişmelerini sağlayacaktır.

120Hz tarama hızına sahip OLED ekranla çıkış yapacak olan telefonun yazılım biriminde Android 13 / MIUI 14 yazacak. Xiaomi’nin serinin yeni modelinde bu defa stereo hoparlöre yer vermesi bekleniyor. Kameranın da ayrıca OIS desteği içermesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu