Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus ColorOS Güncelleme Takvimini Açıkladı


OnePlus ColorOS güncelleme takvimini OnePlus 7 ve OnePlus 8 serisi için açıkladı. Kullanıcılar kararlı güncelleme için bir süre bekleyecek.

OnePlus artık Çin’deki akıllı telefonlarında ColorOS arayüzünü kullanıyor. Küresel pazarlarda şirket aynı yazılımı göndermeye başladı ancak burada hala OxygenOS  isimlendirmesi sürüyor. Şirket, OnePlus 9 serisi tanıtıldığında eski bazı modellerini ColorOS güncelleme programına dahil etti. OnePlus’ın açıkladığı son güncelleme yol haritasına göre bu modeller 2020 yılında ColorOS sürümü ile tanışacak. OnePlus öncesinde hem açık hem de kapalı beta programları başlatacak.

OnePlus Topluluk Forumu’nda yapılan açıklamaya göre son iki yıl İçinde Çin’de tanıtılan OnePlus amiral gemi telefonlar ColorOS sürümüne yükseltilecek. Güncelleme planlaması 2022’nin sonuna kadar sürecek.

OnePlus

OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ve OnePlus 8,  ColorOS Açık Beta güncellemesini 2022’nin başlarında ilk alacak olan modeller. Bu telefonlar için kararlı ColorOS güncellemesi 2022’nin ilk yarısında yayınlanacak.

Öte yandan OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro için ColorOS Açık Beta güncellemesi 2022 yılının ortalarında başlayacak. Tüm bu modeller için kararlı ColorOS güncellemesi 2022’nin ikinci yarısında kullanıma sunulacak.

OnePlus daha önce çeşitli hatalar nedeniyle bu telefonları daha erken yükseltemeyeceğini açıklamıştı. Dileriz şirket gelecek yıla kadar tüm sorunları halleder.

Bir diğer nokta ise OnePlus bu telefonların alacağı ColorOS sürümünden bahsetmiyor. Telefonlar büyük ihtimalle Android 12 tabanlı ColorOS 12’yi alacaklardı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu