Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone SE 4, Büyük Bir Değişim Sunmaya Geliyor

iPhone SE 4 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Güvenilir bir kayağa göre bir sonraki iPhone SE serisi model radikal değişimler sergileyecek.

Tüm dünyada iPhone 14 Pro serisinin rüzgarı eserken, güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Apple cephesinde dördüncü nesil SE modeli için kollar sıvanmış durumda. Özellikle iPhone 14 Pro serisinde radikal değişimler sunan Apple bunu iPhone SE 4 modelinde de aktarabilir. Dördüncü nesil iPhone SE önemli gelişmeler sergileyecek fakat bunun sonucunda telefonun fiyatında bir artış bekleniyor. Şimdi detaylara geçelim.

iPhone SE 4, FaceID İçermeyecek

Apple, iPhone SE serisi altında şimdiye kadar kompakt yapıda üç telefon duyurusu gerçekleştirdi. Sonuncusu bu yılın başlarında tanıtıldı. Öte yandan Apple, iPhone’da mini modeli kaldırdı. Dolayısıyla kompakt bir iPhone isteyenler için tek seçenek artık SE serisi olarak görünüyor.

iPhone SE 3 (2022)

Güvenilir kaynağın aktardıklarına göre iPhone SE 4’te daha modern bir tasarıma geçilecek. Modernden kastımız Apple mevcut telefonlarındaki çentikli yapıdan söz ediyoruz. Dördüncü nesil iPhone SE ile birlikte kalın çerçevelerden kurtuluyor olabiliriz. iPhone SE 4’te her ne kadar çentikli bir yapı benimsenecek olsa da maliyetleri artırdığı gerekçesiyle FaceID’ye yer verilmeyecek. İlginç olan ise Apple’ın bunun yerine yana monte parmak izi tarayıcısını kullanacak olması.

LCD ekran kullanımının süreceği telefonda fiyat tarafında bir artış söz konusu olabilir. Kaynağın aktardıklarına göre telefonun Çin fiyatında 50-60 $’lık bir artış bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu