Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple iPad Mini Yenilenmiş Tasarımıyla Karşımıza Çıkacak!

20 Nisan’da tanıtılan iPad Pro ve M1 MacBook modellerininin yanına bir de kardeş olarak Apple iPad Mini gelmesi bekleniyor!

Apple 201 Nisan günü düzenlediği konferansla beraber mini LED ekranlı iPad Pro modelinin haberini vermiş ve M1 çipli son model MacBook modelleri hakkında bilgilendirme yapmıştı. Bu güçlü cihazların yanı sıra başka bir cihaz daha bekleniyor. Elimize geçen bilgiler yenilenmiş tasarımıyla beraber iPad Mini modelinin karşımıza çıkacağını söylüyor! İşte detaylar!

Apple iPad Mini Yenilenmiş Tasarımıyla İlişkileri Düzeltmeye Geliyor! 

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo marka hakkında bazı bilgiler vermişti. Bu bilgilerin arasında Apple’ın katlanabilir telefon üreteceği de yer alıyordu. Aynı zamanda Kuo şirketin yeni bir iPad Mini üzerinde çalıştığını da doğruladı. Üstelik Kuo, Apple ve Samsung ilişkilerinin de düzeleceğine yönelik bir imada bulundu. Bunun da başlıca sebebi Samsung’un bahsi geçen bu katlanabilir telefonun ekranını üretecek olmasından kaynaklanıyor.

Apple iPad Mini Yenilenmiş Tasarım

iPad Mini hakkında bazı detaylar da elimize geçti. Söylenene göre cihaz 2021 yılının ikinci yarısında satışa çıkacak. Cihazın teknik özellikleri henüz bilinmese bile en azından yenilenmiş bir işlemci ile geleceğini doğrulayabiliriz. Üstelik daha iyi bir ekran tecrübesi sunacağı da bir gerçek. Zira cihazda mini LED panel kullanılmayacak.

iPad Mini çok uzun zamandır konuşuluyor. Apple tarafının bu tabletle beraber katlanabilir telefonunun önünü kapadığı dahi söyleniyordu. Bunların hepsinin birer iddia olduğunu belirtmek gerek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu